Wednesday, October 23, 2013

Mom & Baby Expo 2013 dan Baby Fair Mega Sale

 
haaa...kan aku pernah cakap...aku ni meroyan sikit klu ada baby sale ni..
kalau boleh semua aku nak pegi...hehehe
tapi kali ni macam tak dapat nak pegi
aku dah rasa tak larat nak berjalan dah
ye la...due date aku lebih kurang seminggu je lagi
memang elok dah dekat-dekat nak bersalin ni banyakkan berjalan kan...
tapi aku tak sanggup la nak berjalan kat tempat yang sesak dengan orang ramai ni..
mau berlaga-laga perut kang, terberanak lak kat sana hahaha
 
walaupun kadang-kadang aku tak tau nak beli apa kat ekspo ni sebab brg baby
semua dah ada kan, tapi aku suka
jugak window shopping...jamu mata kata orang.
kadang2 dari xtau nak beli apa, sampai sana ada je hasil tangkapan yang akan aku bawa balik.
dah kata kaki shopping kan, ko ingat boleh balik tangan kosong ke....mana boleh arrr...
asben aku geleng kepala jer....
 
so, aku saje post poster-poster ni nak war-warkan pada mommies/bakal mommies yang tak perasan la
ekspo ni kan...
tapi aku rasa ramai mommies kat luar sana ni macam aku jugak...alert je bab2 menghabiskan duit
ni kan.....kan....baik korang ngaku kehkeh....
 
ekspo yang terdekat adalah Mom & Baby Expo 2013 pada hujung minggu ni 25-27 Okt di SACC, Shah Alam.
[hati aku meronta-ronta nak pegi la weeiiii]
 
 
 
 
dan yang kedua....Baby Fair Mega Sales pada 6-10 Nov di Ikano Power Centre sebelah dengan IKEA tu. Yang ni kompem aku tak dapat pegi, rasanya dah bersalin kot masa ni.
Aku tertarik nak beli Nursing Pillow tu, murah weeeiii...RM55 je.
Selalu nursing pillow ni harganya RM70 ke atas kan. Kalau ada sales kat Mydear tu dapat jugak harga RM50. Melepas la aku nak beli.....sobs...sobs
  
 
 


2 comments:

  1. Nak try pujuk en suami lah pergi yg shah alam tu :)

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah ya, harus la jem dekat SACC tu nanti..huhu..tapi sangat menarik ni, mak2 dan expo barangan bayi memang tak dapat dipisahkan..hehe

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...