Thursday, October 3, 2013

Dah terima hadiah contest

Ingat tak post ni dan post ini, yang aku menang saguhati contest baby ceria
anjuran blogger saffiya?
Semalam dah terima hadiahnya.


Tak sabar nak buka hehehe.
Benda ni bentuk cam ipad je, besar pun lebih kurang ipad.
Bila kita tekan gambar pada skrin tu, akan kuar suara alif, ba, ta mengikut gambar tu.
1,2,3 pun ada.
Lagu-lagu pun ada juga.
Semua dalam bahasa arab.
Bagus untuk pembelajaran budak-budak.
Bahagian belakang lak, ada white board putih yang boleh dibuat ditulis-tulis dan dipadam semula.






Tq piya...
Suka dengan hadiah ni. - benda free mestilah suka kan hehehe...
Next time buat contest lagi ekkk....

No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...