Friday, April 10, 2015

check up adra 18 bulan

dah lama tak update perkembangan anak-anak.
baik kakak mahupun adik.
alahaiiii...rugi rasanya sebab tidak berkesempatan nak catatkan semua perkembangan mereka dalam blog ni sebagai kenangan.








happy sangatttt yee....kejap lagi menjerit la kena cucuk

hari rabu 8/4//2015 bawa adeya pergi check up 18 bulan.
last check up masa adra berumur setahun. [6 bulan yang lepas].
so kali ni kena cucuk imunisasi yang terakhir.
lepas ni hanya check up berat dan tinggi serta makan ubat cacing je la.

so far, perkembangan adeya baik.
berat 8.5kg je...saiz kecik je adeya ni walaupun kuat gak makan hihi.
takpe la dikk...kecik comel mcm mama yerr...hakhak lempang kang..perasan sungguh.
menyusu pun kuatttt gak.
masih fully breastfeed...yeayy mama dah dpt master dalam breastfeeding.
so, continued our bf jouney to get PHD pula. insha allah, moga dipermudahkan dan dimurahkan rezeki oleh Allah swt.


lepas check berat dan tinggi, tunggu untuk cucuk pula.
masa nak cucuk, nampak muka adeyq dah cuak.
macam tau je nak kena cucuk.
ada la menjerit skit masa cucuk tu. sekejap je. pastu sengih kat nurse. haha. ngada sungguh.
nak balik siap lambaiiii bye2 kat nurse.
gud girl anak mama!!

jumpa nurse semula 6 bln lagi yerrrr....


terus pengsan bila masuk kete.

p/s::cepatnya anak-anak membesar...masha allah, indahnya anugerah illahi ini.

No comments:

Post a Comment

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...