Wednesday, April 22, 2015

Jubah sedondon ibu & anak (pre order)

masih lagi mencari-cari baju raya sedondon untuk ibu dan anak?
nak tempah...tailor dah terima tempahan dah?
beli je yang dah siap...mudah kan!!!!

baju hani dan awliya pakai ni adalah jenis jubah
material kain dari kualiti satin...jenis berat so bila pakai terletak je.
selalu kalau satin murah, kita pakai akan panas kan....tp yang ni satin lembut je...kurang panas

hani jarang beli jubah sebab selalu jubah kalau nak beli mesti kena oter dulu
biasalah kita ni nkan insan yang tak berapa nak tinggi hehe
tapi bila pakai yang ni, eh...eh...ngam-ngam je
tak perlu nak oter
labuh, bahu, panjang lengan semua dah ngam
suka....suka

jubah ni ada butang di dada bagi memudahkan untuk breastfeed anak (bf friendly) dan ada zip di tangan (wuduk friendly)

bila testimoni pakai sendiri puas hati....barulah berani nak open order dekat orang kan!











ada 5 pilihan warna::grey, coklat, biru turqoise, purple, peach dan maroon (tiada dlm gambar)

saiz anak::2,4,6,8,10,12,14

saiz ibu::XS - XXL

jenis:: A cut

harga sepasang (ibu+anak)::RM170 (exclude postage)
murah je,,
kalau nak beli untuk si ibu sahaja pun boleh atau nak beli untuk anak sahaja
harga ibu sahaja: RM115 / anak: RM55

biasa aku tengok kalau jubah yang macam ni biasanya mesti harga RM130 ke atas
baju ibu sahaja...belum masuk baju anak lagi.

lagi 2 minggu, hani nak ambil di vietnam.
kalau byk tempahan, maybe boleh kurangkan harga sebab kalau ambil borong....
supplier akan kurangkan harga sedikit.

meh ramai-ramai join order.
kepada yang berminat, boleh whatapps hani 018-3124415 untuk tempahan.
deposit 50% diperlukan untuk mengelakkan backout buyer..

thanks semua.


4 comments:

  1. cantik jubah ni..kain pun elok je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan...sy ni cerewet skit nak beli jubah sebab selalu tak ngam tp yang ni bila pakai sukaaaa sgtttt

      Delete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...