Monday, November 21, 2011

Kasut Majlis Bertandang

Semalam (Ahad 20/11/11) hani & adik pergi mencari kasut untuk dipakai semasa majlis bertandang nanti. Last minit punya kasut huhu. Nak cari kasut warna putih sebab baju dah warna maroon kan. Cari di Sogo tapi tak de yang berkenan. Lepas tu, terus ke Times Square sebab di sana memang banyak pilihan kasut warna putih.

Survey punya survey, akhirnya jumpa kasut yang murah dan cantik.
Harga RM59.90. Murah kan. Tapi takde jenama la. Tak kisah la takde jenama pun, nak pakai kejap jer....

Di Times Square memang banyak pilihan kasut untuk pengantin. Harga antara RM70-100. Cuma kedai yang hani jumpa jer murah sikit harganya. Maybe sebab kedai tu tersorok sikit dari kedai-kedai yang lain.



  
 Pandangan sisi

 
 Pandangan atas
ada brooch besar di bahagian depan

ada batu-batu berkilat di tumit kasut
Suka sangat dengan kasut ni. Dapat juga cari kasut yang masih dalam bujet.
Yang penting murah dan cantik kan...(cantik ke??? xkisah la, pada hani cantik jer hehehe)


7 comments:

  1. cantik nyer...simple tp nmpk mewah..kdai 2 nme per kak?

    ReplyDelete
  2. nora: kedai tu xde nama lak.kedai tu kecik je sebab kongsi dengan kedai baju. tak silap di ting 3 tu mmg byk kedai kasut. kedai ni di hujung2, mmg tak perasan sgt. tp design kat kedai ni byk yg cantik2.

    ReplyDelete
  3. shafika: hehe...tq dear

    syami: kasut last minit...hehe nsb baik jmpa gak

    ReplyDelete
  4. oiit kat tumit pun ada batu jugak canggih kasut ni...

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...