Wednesday, November 2, 2011

GA from nazaisma dah sampai !!!

Tadi parcel dah sampai. Dah tau dari sape...hehehe
Ingat tak contest hari tu?
Terus je buka, dan apa lagi....terus makan !!!!!
Dan rasanya memang sedapppp....fresh home made lagi tu...

Kebetulan nak dekat raya haji, boleh juga jamu pada tetamu nanti kan...
(rasanya tak sempat jamu kot...sbb tuannya dah abiskan ^_^)


close up skit....nyummsss....Biskut Strawberry Trakinas


TQ Nazaisma kerana memilih saya sebagai salah seorang pemenang. Bertuah lak rasa.
Selalu masuk apa2 contest, mesti tak menang pun...hahaha
Rezeki lak kali ni.
Dengar-dengar beliau akan buat GA lagi nanti, apa lagi...rajin2 la jenguk blog beliau di sini.


*okeh...nak sambung makan lagi ni......hehehehe*

1 comment:

  1. Tq join contest. Hope berpuas hati dengan biskut ni :)

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...