Friday, September 30, 2011

Konvo Studio Photoshoot ^_^



"Tidak ada yang lebih bermakna....bila KEJAYAAN dikongsi bersama RAKAN seperjuangan......"


ooohhh...bermadah la pulak pagi2 ni...hehehe
just nak share a few pic (gambr sgt la byk...penat posing)
yg kami ambil semalam di Serindit Studio, Wangsa Maju.
Bagus juga ada member kelas cameraman ni...bole pinjam studio kawan dia...*suka*
sorang cuma bayar RM10 jer....utk bil api ke apa kan, tak bole la free hehehe
kalau tempat lain, dah tentu kitaorg kena bayar mahal..

Tak ramai yang join semalam...maklumlah, malam kan...yang ada anak kecil, dah tentu payah..ada juga yang outstation..apa pun, kitaorg tetap proceed yang mana ada jer...
Really enjoy this moment.....kenangan yg sgt2 menyeronokkan...
Esok ada outdoor photoshoot pulak di UKM & Putrajaya...

i'll miss all of u...frens 
still keep in touch walaupun dah habis study k







2 comments:

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...