Thursday, September 29, 2011

Majlis Konvokesyen UKM ke-39



Alhamdulillah, penat lelah dan dugaan selama 3 tahun berjaya diharungi
..berbaloi juga akhirnya segala usaha yang dilakukan...syukur ya Allah.
Gembira sgt bila diraikan di Majlis Konvokesyen UKM ke-39 telah diadakan pada 24-27 September 2011

Bukan mudah bergelar 'pelajar part time'...serius bukan mudah..
Perlukan kecekalan, kesabaran dan pengorbanan.
Pernah juga sampai satu tahap, hani rasa give up..penat..letih..dengan assignment dan projek yang berlambak.

Tak cukup tidur, tak selera makan..memang masa tu kurus jer..
bila hampir semester akhir...ada sampai tak tidur malam stay up utk study..
Rutin harian, pagi dah pergi kerja....balik 5.30 terus pergi kelas...menempuh jem
Kelas dari pukul 730-10 malam...balik kelas sampai di rumah lebih kurang pukul 11.00 malam...
Balik dah penat, confirm tak akan buka buku....tak akan buat assignment...terbayang katil dan bantal jer..
Inilah rutin hani setiap hari sebab kelas adalah weekday..4 hari berturut..korang bole bayangkan tak betapa penatnyaaaaa......
kdg2 terpaksa curi waktu keje untuk siapkan assgnment *ampun bos*

Tapi....demi ILMU...ya, apa saja kita mampu harungi jika kita berkehendakan sesuatu...
Syukur, hani mempunyai rakan2 kelas yang sgt2 baik...sentiasa membantu antara satu sama lain..
Kami mahu berjaya bersama-sama....
Rakan kelas yg hani takkan lupakan sampai bila2...


Terima kasih semua pensyarah....atas ilmu yang kalian curahkan...atas pengorbanan kalian yg mengajar kami
Terima kasih keluarga tersayang....atas sokongan selama ini
Terima kasih warga BITe8....atas kerjasama/bantuan semua ....kalian adalah rakan2 yang terbaik...
Terima kasih rakan2 di sekelilingku....atas doa dan sokongan kamu...
Terima kasih bos....atas dorongan dan memahami saya sebagai seorang pekerja dan pelajar....

hanya Allah yang mampu membalas jasa kalian semua....amin

finally....dapat juga memegang segulung Ijazah Sarjanamuda Teknologi Maklumat


bersama keluarga tersayang


mak dan abah

graduan Fakulti Teknologi & Sains Maklumat


yea...yea...bunga dari incik tunang dan adik
 

                              
                                 
 hoooreeeyyyyy.....dah abis study !!!! *hepi*

insyaallah, ada rezeki dan umur masih panjang....bercita-cita untuk sambung Master pulak
amin...amin...

6 comments:

  1. wah ! tahnia. .hehe..
    smbung laa lgi. .smpai PHD :)

    ReplyDelete
  2. eyryn: thanks dear...insyaallah jika ada rezeki..ilmu masih xcukup lg ni..hehe..skrg nak fokus utk kawen dulu :-)

    ReplyDelete
  3. tahniah..sye pon de niat yg same nk futher study in master lak..tp skrg dok pikir pasal kawen jer..insyaAllah satu hari mesti kne sambung..same2 la kite ekk=)

    ReplyDelete
  4. shafika:tq2...hal kawen pn masa dpn gak kan...hehe...insyaallah,selagi ada niat nak blaja,teruskan...smga kita sama2 dpt capai hasrat kita nanti..amin :-)

    ReplyDelete
  5. wah congrats dear!
    kita sama fak la..anis grad last year..hehe..

    ReplyDelete
  6. tahniah honey..
    semuga tercapai hasrat nak amik master.. seterusnya amik PhD jadi Dr pulak.

    kak farhan..

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...