Thursday, September 15, 2011

Potrait Canvas - harga dah NAIK !!!!




Just nak share dengan b2b semua. Rasanya kebanyakkan tahu kan The Perfect Canvas ni? Ramai b2b yang tempah potrait canvas dekat TPC ni kan,
Untuk makluman semua, mulai 1 Sept 2011, harga utk potrait canvas dah berubah...dalam erti kata lain telah naik. Sebab apa, hanya tuan dia sahaja yang tahu kan...nak tahu lebih lanjut, bole la tanya empunya diri hehehe...


 Ni harga yang LAMA
 

Ni pula harga yang BARU. Jauh berbeza dengan harga lama kan. Kenaikan harga dari RM50 hingga ke RM110 mengikut saiz.


 Nasib baik hani sempat tempah seminggu sebelum raya hari tu. Sebab hani bc dah fb TPC ni, mereka akan naikkan harga selepas 1 Sept 2011. Terus tempah tanpa berfikir panjang. Sebab hani ingat nak tempah lambat lagi. Hani tempah saiz 21' x 31' = RM100 dan sekali dgn easel (stand gambar) = RM50.
Total semua RM150.
Tak sabar lak rasanya nak tggu siap. ^_^



2 comments:

  1. haah..TPC dah naik harga..tp 3d canvas murah..harga cm TPC dulu..hani dah tempah eh.nida blum lg..huhu..tp skang ni nk cari easel..kat ipoh ni xtau kat ne..klo kat kl, boley beli ngn alwani rm30-35 je...

    ReplyDelete
  2. nida: biasanya aesel tu ada jual kat kedai stationery @ kedai gambar.hr tu hani nmpak kat kedai stationery tp harga mcm mahal.mcm mn nak beli kat alwani tu?nida blog dia tak?

    ReplyDelete

hanizamhuri@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...